uitslag-27-km-tijdrit-op-de-afsluitdijk-2-10-2016

Het fietsseizoen op de weg zit er weer op. Op de Afsluitdijk werd onder redelijke weersomstandigheden de afsluitende tijdrit van 27 km gereden. De weergoden waren ons ’s morgens gunstig gezind en daardoor kwamen alle deelnemers droog aan de finish. De bikkels die ook nog terug moesten fietsen hadden minder geluk en kwamen in een beste bui terecht.

De wedstrijd werd weer een spannende aangelegenheid. De 23 deelnemers hadden er zin in en leverden een mooie strijd om een goede eindtijd neer te zetten. Nadat ik als laatste rijder was gefinisht kon de balans worden op gemaakt. Maar eerst met zijn allen naar de haven in Den Oever. Daar stonden we lekker droog in de fietsenstalling en konden we bijkomen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee en een heerlijke appelpunt van Tim.

De strijd om de 1e plaats was spannend en met 4 seconden verschil werd Ivar Ottenbros in 40:21 de winnaar van deze editie. Rob Zweekhorst werd 2e en Matthijs Künzel 3e.

De snelste dame werd Kim Albracht voor Silvia de Reus en Moniek van Kilsdonk.

Bij de jeugd was Sam Albracht met een tijd van 51:17 min net iets sterker dan Noël Sterk die in 52:46 over de streep kwam. Prima tijden en dat belooft wat voor de toekomst.

Voor de overige uitslagen zie de bijgevoegde uitslag.

Tim, Marion en Arie bedankt voor de ondersteuning en Tim, de appelgebak was top!

 

Groeten Ad Beers

Uitslag 27 km Tijdrit Afsluitdijk nu mét foto’s!
Getagd op: