Veel wind en regen bij  de zwemwedstrijd in het Geestmer Ambacht! De weergoden waren ons op deze vrijdag 1 juli duidelijk niet goed gezind maar doordat deze zwemwedstrijd ook meetelt voor de Regiocompetitie was er toch een flinke opkomst. Alleen voor de jeugd waren de weersomstandigheden en de golven toch te heftig zodat de jeugdwedstrijd niet doorging.

Michael Krijnen behaalde de eerste plaats bij de heren op korte afstand gevolgd door de Zwefilo-ers Ronald Hauwert en Edwin Heiblom.
Eerste dame was Bernadette Lohman van de triathlonvereniging Purmerend. Judith Kuijs van Zwefilo werd op een kleine 20 seconden goede tweede.

Hier 2016-07-01 1200 m zwemmen Geestmerambacht versie 2 vind je volledige uitslag. De tijdwaarneming was door de regen erg lastig te doen. Bovendien finishten er veel zwemmers kort na elkaar. Sandra heeft ondersteund door Rinus met paraplu uiteindelijk toch alle tijden kunnen reproduceren.  Hartelijk dank daarvoor! En ook alle andere hulptroepen, zoals kanoërs en reddingsbrigade, van harte bedankt voor de assistentie!

Uitslag 1200m zwemmen in het GA meer
Getagd op: