Ronald Nijssen tweede op slechts 10 seconden!
Woensdag 8 juni werd de hardloopronde langs het strand van Luna om precies half gestart dmv een brul van Ad en een druk op de knop van de tijdklok door tijdschrijfster Sandra.
Er was dit keer zelfs een voorrijder in de persoon van Arie Lover zodat verkeerd lopen bijna onmogelijk was. Michael ging voor zijn doen rustig van start, maar toen hij de gaskraan open draaide kon alleen Ronald enigszins volgen. Michael liep de 5,1 km in 18.17. Her Tesselaar bleek al weer aardig hersteld te zijn van het NK RBR, dat hij de zaterdag er voor had gewonnen bij de M60, en legde nu beslag op de derde plaats. Eline Lute was nog niet helemaal hersteld van haar Achillespees blessure maar werd toch alweer snelste dame met een tijd van 20.33 op een kleine 2 minuten gevolgd door Selma Admiraal. Klik hier 2016-06-08 5,1 km hardlopen bij het Luna strand voor de volledige uitslag.

Michael Krijnen wint 5 km hardlopen bij strand van Luna!
Getagd op: