Matthijs Künzel sterke winnaar!

Her Tesselaar eerste DTC-er!

Ook dit jaar werd er weer een R-B-R-B-R georganiseerd door Zwefilo bij de Familie van Stralen aan de Schaapskuilweg.
Er werd 3 keer 2 km hard gelopen en tussendoor 2 keer 11 km gefietst langs de provinciale weg en de Waarddijk.
De eerste vier plaatsen waren deze keer voor Zwefilo. Daarna kwam Her met zo’n vijf minuten achterstand op Matthijs. Peter de Boer werd tweede DTC-er op een halve minuut achterstand en derde werd Sten Albracht, die weer een halve minuut na Peter finishte. Eline Lute had wat problemen bij de eerste wissel maar herstelde zich goed en kwam als eerste dame over de streep op 4 minuten gevolgd door Kim Albracht. De familie Albracht was goed vertegenwoordigd want bij de jeugd werd Sam Albracht eerste gevolgd door Noël Sterk.
Klik hier 2016-05-29 RBRBR Waarland voor de volledige uitslag.

Na de wedstrijd stond weer de welbekende Waarlandse brunch klaar. De energievoorraden konden weer met heerlijke broodjes enz. worden aangevuld en alle wedstrijdperikelen konden door het mooie weer nog uitgebreid geanalyseerd worden. Familie van Stralen en alle vrijwilligers hartelijk dank voor de prima organisatie!

 

Uitslag R-B-R-B-R Waarland Zondag 29 mei
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *