Zaterdag 14 mei was de ATB tijdrit bij Bergen aan zee.

De temperatuur was ruim 10 graden lager dan de dag ervoor maar de heren van Zwefilo hadden een prachtig rondje van 2 km uitgezet bij Bergen aan zee (langs het koepeltje en het Frans van Dusschoten bankje) dat maar liefst 35 hoogtemeters bevatte zodat we snel weer opgewarmd waren.
Rens Sterk nam meteen bij de start de leiding en we zagen hem pas weer terug toen we één of meerdere rondjes ingehaald werden. Alleen Michael Krijnen wist in dezelfde ronde te finishen en werd dus tweede. Bij de dames werd Kim Albracht eerste op een halve ronde gevolgd door Dagmar Krijnen. Noël wilde niet onderdoen voor vader Rens en legde beslag op de eerste plaats bij de jeugd op 2 minuten gevolgd door Sam Albracht. Klik hier 2016-05-14 ATB Tijdrit bij Bergen aan zee voor de volledige uitslag.

 

 

Noël en Rens te Sterk voor iedereen!
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *