Voor het eerst iemand onder de 16 minuten bij de DTC 12 km tijdrit in de Mijzenpolder. Onder ideale weersomstandigheden werd op dinsdag 10 mei de jaarlijkse DTC tijdrit verreden. Joris de Boer raffelde het Mijzenpolder rondje af in 15:58 hetgeen overeenkomt met een gemiddelde van bijna 45 km/h. Hans Bader reed ook een hele goede tijdrit maar moest toch driekwart minuut toegeven op Joris. Rob Zweekhorst was nog nauwelijks hersteld van een operatie en een antibiotica kuur maar wist toch al weer beslag te leggen op de derde plaats op slechts 6 seconden achter Hans. Bij de dames werd Eline Lute eerste met een gemiddelde van rond de 40 km/h. Tweede werd hier de sterk rijdende Kim Kardinaal die slechts 45 seconden achter Eline finishte.
Klik hier 2016-05-10 12 km Tijdrit in Mijzenpolder voor de volledige uitslag. Zie hieronder een aantal foto’s gemaakt door de dochter van PatChen Havenaar.

 

 

 

Joris de Boer, King of the Mijzen! Nu mét actiefoto’s!
Getagd op: