woensdag 23 maart: nieuwe activiteit georganiseerd door Zwefilo.

Bij deze wedstrijd werd er 3 keer gestart voor een wedstrijd over een afstand van één km. Vervolgens werden de drie tijden bij elkaar opgeteld en werd het klassement opgemaakt. De wedstrijd vond plaats tijdens de training van Zwefilo op de atletiekbaan van AV NOVA in Warmenhuizen. Voor Hans Bader werd het dus een thuiswedstrijd en hij was dan ook goed op dreef. 3 keer wist hij de snelste tijd van alle DTC-ers te realiseren. Zwefilo atleet Matthijs Künzel die ’s morgens nog Nederlands kampioen veldloop voor gemeenteambtenaren was geworden was in het klassement echter nog 10 seconden sneller.
Ruud Kuipers, Maikel Smit en Folkert Brolsma ontliepen elkaar bijna niets in de eerste 2 runs maar in de laatste run wist Ruud de andere 2 toch op enige afstand te lopen en werd daarmee 2e in het klassement van DTC-ers. Eline Kuin liet zien al weer hersteld te zijn van haar topprestatie afgelopen weekend in de Wintertriathlon van Twente. Zij eindigde op slechts 2 seconden achter Folkert en was daarmee veruit de snelste dame. Klik hier 2016-03-23 3 keer 1000 m hardlopen bij NOVA voor de volledige uitslag van de DTC-ers en hier 2016-03-23 uitslag Zwefilo 3 X 1 KM voor de uitslag van de Zwefilo lopers.
Donderdag 7 april en zondag 10 april wordt het clubcircuit vervolgd met 500 m zwemmen in de Waardergolf en de woensdag daarna, 13 april, is de RBR bij het Geestmerambacht.

 

Hans Bader 3 keer de snelste DTC-er op de km
Getagd op: