Sten Albracht eerste zwemmer in de Waardergolf! Sten zwom donderdag de supersnelle tijd van 1.04.30 en bleef daarmee Alexander Reddering ruim 10 seconden voor. Zondag zetten Bob van Walsum en Arend Breed alles op alles om Sten van de eerste positie te verdringen. Bob bleef echter steken op anderhalve seconde en Arend moest bijna 5 seconden toegeven.
Ook Talissa van der Fluit zwom donderdag een snelle tijd, 1.11.81 en leek daarmee al vrijwel zeker van de overwinning bij de dames. Karen Bok had zondag echter een zeer goede dag. Halverwege lag ze zelfs bijna een seconde voor op Talissa. Aan de finish was het verschil weer een seconde maar nu in het voordeel van Talissa.
Bij de jeugd ging de overwinning naar Sam Albracht. De drie jaar jongere Lennart Boogaard zwom echter ook heel goed. Op 50 m lag hij zelfs 2 seconden voor op Sam maar over de volle 100 m was Sam toch nog net iets sterker.
Klik hier 2016-02-07 100 m Zwemmen in de Waardergolf voor de complete uitslag.

Uitslag 100m Zwemmen
Getagd op: