DTC wedstrijdcircuit 2016  gestart!  
Woensdag 27 januari werd de eerste wedstrijd van het DTC wedstrijdcircuit onder stormachtige omstandigheden gehouden.
Gelukkig was Pluvius ons wel goed gezind. Tot vlak voor de start kwam de regen met bakken naar beneden maar tijdens de wedstrijd was het vrijwel droog. Hans Bader maakte zich meteen na de startbrul van starter Cees Luttikhuizen los van het peloton en gaf de voorsprong niet meer uit handen. Met een halve minuut voorsprong op Michael Krijnen werd Hans eerste in een, gezien de harde wind, knappe tijd van 18:04. Her Tesselaar werd derde en de vierde plaats was voor Eline Kuin die alle andere mannen de baas was. Tweede dame werd Karin Groenveld op ruim drie minuten. Klik hier 2016-01-27 Lopen 5km op de baan voor de volledige uitslag.

Donderdag 4 februari 18:00 uur en zondag 7 februari 16:00 en 20:00 uur gaat het circuit verder met de 100 meter zwemmen in de Waardergolf. Tijdens deze zwemwedstrijden mag, overeenkomstig de regels van de Triathlonbond, niet meer gedoken worden, en hulpmiddelen zoals neopreen zwembroeken en pulboys zijn niet meer toegestaan.

Uitslag 5km hardlopen op de baan bij Hera!
Getagd op: