Nog 3 kanshebbers bij de heren en 2 bij de dames!

Met nog slechts één wedstrijd te gaan zijn er bij de mannen nog 3 kandidaten voor de eerste plaats in het totaalklassement van het  DTC wedstrijdcircuit. De laatste wedstrijd is de ATB RBR die niet meer in Hargen maar in Schoorl aan zee zal plaats vinden. Op dit moment staat nieuwkomer Ruud Kuypers triomfantelijk bovenaan maar titelverdediger Michael Krijnen volgt op 8 punten en ook voor Hans Bader die 10 punten achterstand heeft is Ruud theoretisch nog in te halen. Omdat Schoorl aan zee een combiwedstrijd is zijn er voor de winnaar 60 punten te verdienen en als Ruud geen punten zou halen kan hij door zowel Michael als Hans nog gepasseerd worden.
Bij de dames is het ook nog geen gelopen race. Eline Lute staat nu bovenaan maar Hanne Hofmans staat maar 5 punten achter en heeft dus nog een behoorlijke kans om Eline te passeren op het strand van Schoorl aan zee.

In de meeste groepen is de winnaar al wel bekend.
In groep 1 gaat het nog tussen Michael Krijnen die nu op één staat en Hans Bader. In groep 2 is de voorsprong van Sten Albracht zo groot dat hij niet meer te achterhalen is. Niels Tesselaar heeft in groep 3 een riante voorsprong van 12 punten op Hanne Hofmans en dat houdt in dat Hanne Niels alleen nog kan bijhalen als zij in Schoorl aan zee eerste van groep 3 wordt en Niels niet mee doet. Ook in groep 4 is de winnaar al zeker. Ruud Kuypers staat hier ver voor op alle anderen.

Het Totaalklassement wordt ook gebruikt voor de indeling van de groepen van de nieuwe ronde van het wedstrijdcircuit in 2016.
Je kunt hier 2015_12_01_Totaalklassement even kijken wat je in Schoorl aan zee nog moet doen om volgend jaar alsnog in de groep van je keuze mee te strijden.

Spannende strijd om clubkampioenschap DTC!