Het is op 19 december 2015 exact vijf en twintig jaar geleden dat triatlonvereniging DTC is opgericht in Heerhugowaard. Zo’n 20 triatleten zochten toen een plek om te zwemmen. Inmiddels is DTC een bloeiende vereniging in de regio, met ruim 220 leden en met een divers aanbod aan sporten! DTC is een vereniging waar iedereen welkom is.  Of je nu jong, oud, wedstrijdsporter of recreant bent.

Het afgelopen half jaar zijn er al diverse activiteiten georganiseerd om dit jubileum te vieren. In de week van 23-27 november staan alle trainingen in het teken van het getal “25”. De trainingen in deze week staan voor ieder lid open. En dan….op zaterdagavond 19 december is het slotfeest. Dit mag je natuurlijk niet missen! Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan, zodat we er voor kunnen zorgen dat er voor iedereen iets lekkers is!

Uitnodiging DTC feestavond

 

Uitnodiging feestavond DTC op 19 december!
Getagd op: