DTC lidmaatschap als zwemlid

Voor een actuele ledenadministratie (en voor de contributie die daaraan is gekoppeld) is het van belang dat de leden staan geregistreerd voor het juiste lidmaatschap.

De contributie voor één zwemtraining per week is € 30,00 per kwartaal en voor twee trainingen is dat € 45,00 per kwartaal. Die contributies zijn inclusief het eventueel deelnemen aan fiets- loop- en / of schaatstrainingen. De contributie over het derde kwartaal 2015 is op 24 augustus jl. van je bankrekening afgeschreven.  Daarop kun je dus zien of je voor één of twee zwemtrainingen per week contributie betaalt.

Als dit niet klopt, laat het dan even weten via een mail aan g.vanweelden@quicknet.nl. De contributie wordt dan vanaf 1 oktober 2015 aangepast aan je juiste lidmaatschap.

Daarnaast worden alle verenigingen die gebruik maken van het sportcomplex De Waardergolf  o.a. in verband met de veiligheid waarschijnlijk verplicht om via presentielijsten bij te houden hoeveel personen deelnemen aan trainingen die door verenigingen in dat gebouw worden gegeven. Of het zover komt, weten we nu nog niet. Op basis van een concept toezichtplan wordt hierover nog overlegd met de SBH (Stichting Binnensportaccommodaties Heerhugowaard).  Als het zover komt wordt op deze manier ook bekend of leden één of twee keer per week een zwemtraining volgen.

 

Verandering van lidmaatschap of van NTB-licentie

Aan de leden die voor 2016 een verandering van hun lidmaatschap willen of een ander soort licentie willen hebben dan die van 2015, wordt verzocht dat voor 15 november te melden via e-mail aan g.vanweelden@quicknet.nl.

De leden die in de loop van dit jaar al hebben aangegeven dat ze hun lidmaatschap per 1 januari   2016 willen beëindigen, hoeven geen verdere actie te ondernemen. Hun mededeling is al eerder geregistreerd.

Die leden krijgen de laatste Tribune in december, tenzij ze besluiten om donateur te worden (kost maar € 17,50 per jaar).

Aan de leden die alsnog besluiten dat zij vanaf 2016 geen lid meer willen blijven van DTC, wordt verzocht dat ook voor 15 november a.s. te melden via e-mail aan g.vanweelden@quicknet.nl.  Wanneer een opzegging later dan 15 november wordt ontvangen, dan moeten in ieder geval de kosten van de NTB-licentie 2016 nog worden betaald.

Info zwemlidmaatschap en licentie 2016
Getagd op: