Ondanks de harde wind hebben vele deelnemers aan de Winterduathlon Alkmaar weer genoten van het loop- en schaatsevenement. Iedereen, zowel deelnemers als vrijwilligers worden bedankt voor hun enthousiasme en inzet!

Bij de DTC-ers was Eline Lute alle mannen de baas. Bij het hardlopen was ze al het snelst en bij de het schaatsen bouwde ze haar voorsprong steeds verder uit. Eline finishte met bijna 6 minuten voorsprong op nummer 2, Her Tesselaar, die op zijn beurt broer Siem anderhalve seconde wist voor te blijven. Hans Bader had in schaatser Koen de Best een sterke duopartner gevonden. Hans kwam als derde loper van alle deelnemers binnen en Koen maakte het prima af door als eerste te finishen. Jeroen Lute had voor de korte versie gekozen en behaalde hier met ruime voorsprong de totaaloverwinning. Hier 2015-11-15 Schaatsloopduathlon uitslag DTC-ers vind je de uitslag en de punten van de DTC-ers.

Fotograaf Vincent Bouwer heeft prachtige foto’s gemaakt. Kijk hiervoor op: Vincent Brouwer’s Picasaweb Winterduathlon Alkmaar.

De organisatie heeft helaas te maken gehad met een storing tijdens de registratie van de schaatstijden. Toch is het gelukt om bijna tot een volledige uitslag te komen. Klik op Definitieve uitslag Winterduathlon Alkmaar 15 November 2015  om de laatste en definitieve versie te bekijken. Ben je wel gefinisht en zit je er niet bij? Laat dit dan even weten door een mailtje te sturen naar Edwin den Hertog.

 

Winterduathlon uitslag en foto’s en uitslag en punten DTC-ers
Getagd op: