De twee herenteams van DTC hebben in Amsterdam op 26 september het seizoen in de 3e Divisie afgesloten met een teamrelay. De temperatuur van het water was door de fikse regenbuien van de laatste weken flink afgekoeld, maar gelukkig hoefden zij slechts een korte afstand af te leggen. Na 200 mtr zwemmen, 5 km fietsen en 1 km hardlopen konden zij het stokje overgeven aan de volgende clubgenoot. Het was een echte teamwedstrijd dat zich rondom de Amsterdamse Bosbaan afspeelde.

Het team met Eric Klepper, Vincent Broekkamp, Alexander Reddering en Rene Bakker werd knap 15e in het veld van 28 teams. Het andere team waarin Ruud Voerman, Nils Kaan, Rogier Bom en de debuterende Remco Wighman zat wist ruim 3 minuten voorsprong te behouden op het 28e team. In het totaalklassement zijn zij 18e en 26e geworden.

Binnenkort volgt de evaluatieavond waarin alle teams terugblikken op het afgelopen seizoen en de mooie ervaringen en hun plannen voor het komende jaar zullen bespreken. Informatie hierover volgt nog.

Einde seizoen afgesloten in Amsterdam voor 3e divisiemannen
Getagd op: