Het DTC  heren- en damesteam hebben op zondag 06 september in Enschede hun 5e en tevens laatste competitiewedstrijd afgewerkt in de 2e Divisie Triathlon.

Voor DTC stonden Ruud Kuipers, Bob van Walsum, Vincent Broekkamp en Hans Bader aan de start.In een spannende Team Relay wedstrijd wisten zij beslag te leggen op een 6e plaats. De 4 teamleden moesten na elkaar ieder 250 meter zwemmen, 6.6 km fietsen en tot slot 2.5 km hardlopen. Ruud Kuipers zette de snelste tijd neer van 27:19 min. Hans Bader 27:30, Bob van Walsum 28:18 en Vincent Broekkamp 31:18. Vincent verving de ziek geworden Peter Borst. Voor Vincent was het die dag zijn tweede wedstrijd daar hijzelf in de ochtend al een sprinttriathlon had afgewerkt voor het 3e Divisieteam van DTC!

Door dit mooie resultaat kon het team in de eindstand van de 2e Divisie nog opschuiven van een 9e naar een 6e plaats overall van de in totaal 18 teams. De doelstelling dit jaar was een top 5 klassering maar het team kan toch met trots terugkijken op een geslaagd en mooi triathlonseizoen in de 2e Divisie.

 

Het damesteam bestond uit Daniëlle van der Meulen ( 32.47), Kim Albracht- Kardinaal ( 34.12), Juliette Mensink (34.18) en Tamara Kruijsheer ( 34.56). Zij deden dezelfde wedstrijd als de heren en finishten keurig op een negende plaats. In de eindstand van het vrouwenklassement eindigde het 2e Divisieteam daarmee op een mooie 8e plaats van de 15 teams. Daarmee kunnen zij met trots terugkijken op een geslaagde missie: in de bovenste helft van het klassement eindigen!

Heren en dames van 2e divisieteam worden 6e en 8e in overall klassement!
Getagd op: