Kanotriatlon: een bonte wedstrijd van lopers, kanoërs, zwemmers en triatleten!

Talisa van der Fluit ( DTC) nam de 500 meter zwemmen en 5 km hardlopen voor haar rekening. Haar maatje Paul Benneker ( lid van Kanowaard) zorgde voor een snelle tijd in de kano op de 5 km in het kanaal. Samen wisten zij, na een flinke strijd met Leon Beers, tijdens het laatste onderdeel, de overwinning te behalen in de kanotriatlon. Leon finishte als tweede, maar was eerste bij de individuele deelnemers. Mariska Bouwer ( Odyseus) won bij de dames, voor Mirjam Beelen ( DTC) die tweede werd. Dorien Dekker uit Waarland won de aanmoedigingsprijs. Zij deed alles, voor het eerst, in haar eentje. Initiatiefnemer Leon Beers, had het weer prima voor elkaar op deze vrijdagavond. Bloemen ( van de firma Tesselaar) waren er voor iedereen; vrijwilligers en deelnemers. Iedereen ging blij naar huis.

Voor de uitslagen: kano triatlon 2015, individueel en kano triatlon 2015, duo’s en kan triatlon 2015 trio

Voor de foto’s: https://plus.google.com/photos/104368311635512923740/albums/6188161860108306769 Mariska loopt na het zwemmen en kanovaren

Dick zwemt, andere varen in de kano.

Kanotriatlon; met diverse sportliefhebbers weer gezellig evenement!