Met Tanya ten Velden, Talisa van der Fluit, Hanne Hofmans en Mirjam Beelen is het damesteam in eredivisie als 9e geëindigd. Het zwemonderdeel verliep voor Talisa en Tanya naar wens. Ze konden in de voorste gelederen mee fietsen en met lopen handhaven. Hanne en Mirjam hielden elkaar verderop in het veld in de gaten. Uiteindelijk bleef het team uit Nieuwegein nog achter hen in de uitslag. De dames gaan in Almere tijdens de laatste wedstrijd op 13 september nog eenmaal voluit!
De 4e wedstrijd in de 2e Divisie in Utrecht goed is verlopen.
Regio Noord en Zuid stonden tegelijkertijd hier aan de start voor een kwart triathlon. In totaal dus bijna 150 deelnemers.
Ons herenteam bestond uit drie deelnemers: Michael Krijnen, Ruud Kuipers en als derde man was Eric Klepper bereid gevonden voor ons team een mooie uitslag neer te zetten. Michael eindigde in het sterke veld op een 16e plaats, Ruud zat hier dicht achter op een 26ste plaats en Eric finishte als 105e. Dit leverde het team een mooie 7e plaats op in de Divisie Noord. In de tussenstand staan ze nog steeds op de 9e plaats van de in totaal 18 teams.
Voor het damesteam stonden Cora Blankendaal ( 49e), Tamara Kruijsheer ( 35e), Marleen Stroomer ( 32e) en Marion Visser ( 24e) aan de start. Zij behaalden samen een mooie 10e plek van de totaal 15 teams. In de tussenstand staan zij nu op een 8e plaats.
DTC dames worden 9e in Veenendaal.
Getagd op: