Hans Bader winnaar onder barre omstandigheden!Zondag 20 december werd de jaarlijkse strand RBR door Zwefilo georganiseerd. Vanwege de nieuwe lagune bij Camperduin was de wedstrijd verplaatst van Hargen naar Schoorl aan zee en dit jaar moest er voor het eerst 3 keer 1,5 km gelopen en 3 keer 4 km gefietst worden en dus moest ook 5 keer de steile strandopgang genomen worden. 4 km fietsen lijkt niet veel maar werd toch een martelgang voor veel deelnemers omdat het erg hoog water werd en er een harde wind stond. Diverse mensen kozen er voor om de fiets maar aan de kant te gooien en alles hardlopend te doen. Om deze reden werd het 2e fietsgedeelte gehalveerd door de Zwefilo organisatie en het 3e fietsgedeelte zelfs helemaal geschrapt. Matthijs Künzel ging er bij de start meteen vandoor en begon met ruime voorsprong aan de eerste fietsronde. Daar werd hij echter al spoedig gepasseerd door Hans Bader en Bob van Walsum die vandaag een klasse apart waren op het zware Schoorlse fietsstrand. Hans werd eerste met een half minuutje voorsprong op Bob en daarna moest er ruim 7 minuten gewacht worden totdat de volgende deelnemers over de streep kwamen. Hier 2015-12-20 RBRBR Schoorl aan zee vind je de volledige uitslagen.

Uitslagen ATB Run-Bike-Run-Bike-Run
Getagd op: