Bij het vertrek om 8:30 op de fiets vanuit Heerhugowaard was het nog behoorlijk koud maar bij de start om 10:00 uur  was het prima weer voor de jaarlijkse tijdrit op de Afsluitdijk. Zelfs de spreekwoordelijke wind viel dit jaar erg mee. Rob Zweekhorst klaagde voor de start nog dat hij zich slecht had kunnen voorbereiden deze week maar desondanks wist hij evenals vorig jaar de tijdrit op zijn naam te schrijven. Hans Bader werd 2e op een kwart minuutje en nog weer een kwart minuut later finishte Ruud Kuipers als 3e. Bij de dames ging de overwinning naar Kim Albracht met Mirjam Beelen als goede 2e. Hier 2015-10-04 km Tijdrit op de Afsluitdijk vind je volledige uitslag. Na afloop was het nog even genieten van de meegebrachte koffie en thee en het overheerlijke appelgebak van oud trainer Cees Pool. Samen met de huidige trainer Tim Visser zorgde Cees ook voor de tijdregistratie, waarvoor hartelijk dank!

Uitslag Tijdrit Afsluitdijk 27 km op 4 oktober
Getagd op: