Bij de heren was Michael Krijnen een klasse apart!  Op een prachtige zomeravond werd de 1200 meter in het Geestmer Ambacht gezwommen. De reddingsbrigade had de boeien uitgezet waar omheen gezwommen moest worden en de kanovereniging was present om de route aan te geven. Samen zorgden ze ook voor de beveiliging en de eventuele ondersteuning van mensen met kramp. Hiervoor onze hartelijke dank!
Michael Krijnen werd winnaar in de snelle tijd van 15:45. Bijna driekwart minuut sneller dan de winnaar van vorig jaar en ook bijna een minuut sneller dan nummer twee Edwin Heiblom die de tweestrijd met Bob van Walsum net in zijn voordeel wist te beslissen. Bij de dames werd Eline Lute eerste met een kleine voorsprong op Hanne Hofmans de winnares van de zwemloopzwem wedstrijd van vorige week. Derde dame werd Marion Visser. Klik hier 2015-07-03 1200 m zwemmen Geestmerambacht voor de volledige uitslag.

Uitslag 1200 m Zwemmen in het Geestmerambacht
Getagd op: