Michael Krijnen sterke winnaar van hardloopronde bij Lunastrand!Tot nu toe werd deze wedstrijd door Zwefilo georganiseerd in ’t Veld. Omdat Zwefilo deze wedstrijd geschrapt heeft was er een nieuwe organisatie en een nieuwe locatie nodig. De circuitcommissie van DTC heeft dit opgepakt en organiseerde deze wedstrijd nu bij het park van Luna.
Nadat trainer Marcel Clement de spieren van de lopers door middel van een aantal oefeningen had losgemaakt werd er om 19:30 gestart met het nieuwe rondje. Michael Krijnen en Haico Smit gingen er tegen de wind in meteen vandoor. Na het keerpunt, voor de wind, nam Michael afstand en werd overtuigend winnaar. Haico eindigde op de tweede plaats gevolgd door de verassend sterk lopende zomercursist Bas Botman.
Hanne Hofmans was veruit de sterkste dame en eindigde op de zesde plaats overall. Hier 2015-06-10 5,1 km hardlopen bij het Luna strand vind je de volledige uitslag.

Uitslag 5,1 km Hardlopen bij het strand van Luna
Getagd op: