Het was prachtig weer bij de RBRBR georganiseerd door Zwefilo.

Door de kofferbakmarkt bij camping “de luwe stek” was de RBRBR verplaatst van tweede naar eerste Pinksterdag en het bleek dat dat de goden goed gezind was. Het was nu mooi rustig op het parcours en dat gold zowel voor het verkeer als voor de wind. Speaker/wedstrijdleider Frank Kruijer had met hulp van een aantal vrijwilligers de organisatie prima geregeld en om exact 9:30 werden we weggeschoten op de Schaapskuilweg.

Het was weer iets nieuws voor de meesten. 2km lopen, 10 km fietsen, 2km lopen, weer 10 km fietsen en tenslotte nog een keer 2 km lopen. Ruud Kuipers bleek de snelste man op deze korte afstandjes met veel gewissel. Tweede werd op een half minuutje Ambro van Straten en nog weer een minuut later volgen Bob van Walsum en “coming man” Peter Borst. Bij de dames was Kim Albracht een klasse apart. Zij had bijna 3 minuten voorsprong op nummer twee Tamara Kruijsheer. De volledige uitslag staat hier 2015-05-24 RBRBR Waarland

Na afloop kon de wedstrijd uitgebreid geanalyseerd worden onder het genot van een heerlijk zonnetje en een fantastische brunch met allerlei lekkere hapjes dat weer prima de luxe geregeld was door de familie van Stralen. Onze hartelijke dank daarvoor!

 

Uitslag RBRBR Waarland op eerste Pinksterdag!
Getagd op: