Dankzij de ondersteuning van GBB Procesmanagement ( van clublid Richard Gillebaard) is het mogelijk om de presentatie “Verademing” te laten plaatsvinden op donderdagavond 21 mei om 20.00 uur in het Clusius College, Deimoslaan 11 te Hhw.
Iedereen is van harte welkom! Meld je nu aan bij Marcel Clement: mc.marcelclement@gmail.com
De kleine vrijwillige eigen bijdrage bedraagt € 3,50.

Info over de presentatie:

Door een goede ademhaling in rust en tijdens inspanning bespaar je energie en kunnen je prestaties verbeteren. Ook kun je met een goede ademhaling de stress voor een wedstrijd onder controle krijgen.

Koen de Jong (1979) is een expert op het gebied van ademhaling en gezondheid. Hij studeerde psychologie en heeft een jaar als semi professional in Spanje gefietst. Sinds 2006 geeft De Jong bij Kiwi Amsterdam sportadviezen en ontspanningsoefeningen voor sporters. Daarnaast schrijft hij voor De Gooi en Eemlander en Wielermagazine. Hij schreef het boek “Verademing” samen met Bram Bakker die geneeskunde studeerde, psychiater werd en vele publicaties over sport op zijn naam heeft staan. Koen de Jong is auteur van de volgende boeken: “Verademing”, “Ik, de wielrenner” en “Bewegen voor beginners”.

image

Interessante presentatie “Verademing”; op donderdag 21 mei i.s.m. GBB Procesmanagement.
Getagd op: