Woensdag 15 april werd onder prima weersomstandigheden de Run-Bike-Run bij het Geestmerambacht gehouden.
4 km lopen, 15 km fietsen en weer 2 km lopen.

Er hoefde vandaag niet gezwommen te worden. De gelegenheid dus voor Hans Bader, Rob Zweekhorst en Her Tesselaar om flink wat punten voor het klassement te scoren. Hans liet er geen gras over groeien en ging er meteen bij de start van door. Bij het fietsen bouwde hij zijn voorsprong verder uit en na een sterk gelopen 2e Run werd hij onbedreigd winnaar van de RBR. De winnaar van het klassement van vorig jaar, Michael Krijnen vocht een verbeten strijd uit met nieuwkomer Ruud Kuipers. Na de eerste Run had Michael een voorsprongetje van een halve minuut opgebouwd, bij het fietsen haalde Ruud weer bij maar uiteindelijk moest hij bij de 2e Run toch zijn meerdere erkennen. Hanne Hofmans liep weer een sterke wedstrijd en omdat ze nu ook het fietsen goed onder de knie heeft gekregen werd ze onbedreigd winnaar bij de dames. Klik hier 2015-04-15 Run Bike Run bij het GA voor de volledige uitslag.

Wie heeft zijn/haar witte helm laten liggen? Je kunt contact opnemen met mij (Marion): 0226 312326

 

Uitslag Run-Bike-Run Geestmerambacht
Getagd op: