Zondag 8 februari veel DTC-ers bij Groet uit Schoorl.Om 11 uur starten de deelnemers aan de 30 km en de halve marathon. De weersomstandigheden waren prima dachten we. Af en toe een zonnetje en in Schoorl leek de wind ook wel mee te vallen. Bij Schoorl aan zee bleek er toch een beste tegenwind te staan zodat er een kilometer of 4 flink gebuffeld moest worden. Eric-Jan Spijkerman wist de tijd net binnen de 2 uur te houden en was daarmee veruit de snelste DTC-er bij de 30 km. Bij de halve marathon was Peter Johan Dillo de beste van de club met 1:21:05 maar Eline Kuin finishte slechts 5 minuten achter hem en was daarmee 2e bij de dames 35. Laura Hak deed het ook goed. Zij werd vierde bij de dames senioren.
De 10 km startte pas om drie uur. Hier zette Dick van Winsum de beste DTC-tijd neer.
Hier 2015-02-08 Uitslagen DTC-ers bij Groet uit Schoorl run vind je de tijden van de DTC-ers.
Laat het svp even weten als er iets niet klopt of als je een toevoeging hebt.   Mail Siem

Uitslag DTC-ers bij Groet uit Schoorl Run 2015