Veel clubgenoten bij Egmond Pier Egmond en halve marathon.
Zaterdag 10 januari werd de strandrace van Egmond naar de pier en weer terug gehouden. De wind waaide hard, de regen kwam met bakken uit de hemel en het strand was smal en hier en daar erg slap. Maar de DTC-ers lieten zich niet kennen en stonden met een groot aantal aan de startstreep. Gelukkig werd het weer onderweg steeds beter en door de harde wind droogde de kleding weer snel. Hier 2015-01-10 Uitslagen EPE van DTCers vind je de uitslagen van clubgenoten.

De dag erna vond de halve marathon van Egmond plaats. De dagen ervoor werd steeds veel regen voorspeld voor zondag maar dat viel alles mee. Er stond wel een harde Noordwester wind maar er is geen druppel gevallen. Vanwege het smalle strand werd de start een half uur uitgesteld zodat atleten die niet goed opgelet hadden een half uur langer stonden te bibberen op de winderige startboulevard. DTC was weer goed vertegenwoordigd en veel gezichten had ik de dag ervoor bij de strandrace ook al gezien.
Hier 2015-01-11 Tijden halve marathon van egmond van DTCers vind je de tijden van clubgenoten.

Als je in Egmond aan beide wedstrijden mee doet kom je ook in het combiklassement en krijg je een maandje later een mooi bordje opgestuurd met daarop je naam en je tijden vermeld. Hans Bader kwam hier sterk voor de dag door als vierde van alles te eindigen en bij de dames hielden Laura Hak en Eline Kuin de DTC-eer hoog door als 4e en 5e te eindigen. Hier 2015-01-12 Combiklassement EPE en halve marathon van DTCers vind je de resultaten van de DTCers in het Combiklassement.
Laat het svp even weten als er iets niet klopt of als je een toevoeging hebt.   Mail Siem

Uitslag DTC-ers in EPE en halve marathon 2015