De stichting Duursportief zoekt handige computerfreaks die het leuk vinden om af en toe de digitale tijdwaarneming te verzorgen bij wedstrijden van DTC en/of andere wedstrijden. Eigen wedstrijden zijn bijv. de Stad van de Zon triatlon in juni en de Winterduathlon in november.

Soms zijn er ook andere organisaties die gebruik willen maken van de Ipico-chips/My Laps transponders + decoders van de stichting. De vaste groep ” techneuten” kunnen wel wat hulp gebruiken en zijn bereid om instructie te geven. Ook het meelopen tijdens een wedstrijd behoort tot mogelijkheden om het werken met deze apparatuur onder de knie te krijgen.

Ben jij geïnteresseerd om te werken met digitale tijdwaarneming? Stuur dan een mail naar Marion Visser.

 

Handige computerfreak gezocht voor digitale tijdwaarneming
Getagd op: