In Almere vond zondag 14 september de finale plaats voor de DTC heren en dames van de resp. 2e en eredivisie. Een korte teamrelay (een estafette over korte afstanden) bepaalde of de teams handhaven, degraderen of promoveren in hun divisie. De dames hebben een prachtige 7e plaats overall in het klassement behaald en behouden hun plek in de Eredivisie.

Kijk hier voor hun finishfilmpje:

Het team bestond totaal uit Talisa van der Fluit, Hanne Hofmans, Eline Lute, Laura Hak en Dagmar Krijnen.

Bij de mannen van de 2e divisie was er helaas in Almere pech voor teamlid Rene Bakker. De andere leden, Peter de Boer, Vincent Broekkamp en Leon Huisman zijn wel gefinisht. Hun uitslag volgt nog.

 

De uitslag van de mannen in Almere:

1 Vincent Broekkamp  33:47 2 Leon Huisman 34:53 3 Rene Bakker  -uitgevallen -4 Peter de Boer 37:37  en 22e overall.

In Veenendaal behaalden de dames een prachtige vijfde! plek; Hanne, Laura, Eline en Dagmar. Lees hier een kort verslag van Veenendaal:

Datzelfde weekend was er eerst Zilver voor het Nederlands duathlon Team met Talisa van der Fluit! Bij het EK duathlon in het Oostenrijkse Weyer moesten de teamleden ieder 700 m lopen-3,2km fietsen-700 m lopen.

Schermafbeelding 2014-09-12 om 08.08.21

Op zaterdag volgde de vierde wedstrijd in het nederlandse eredivisie triathlon circuit. Het DTC Dames team werd hierbij vijfde! Twee plekken hoger dan de afgelopen drie wedstrijden.

Schermafbeelding 2014-09-12 om 08.08.30

Dames behouden plek in eredivisie ! Heren mét pech toch 22e!
Getagd op: