De kerstuitgave van 2015 is uit! Lees hier alle nieuwtjes en leuke verhalen van clubleden in de Tribune december 2015

 

De Jubileum Tribune is een speciale Tribune die volledig in het teken staat van het 25-jarig bestaan van onze triatlonvereniging DTC. Lees o.a. de historie en opmerkelijke verhalen van oud-leden, maar ook van huidige leden die hun blik op de toekomst werpen. We wensen iedereen veel leesplezier!Jubileum Tribune oktober 2015

 

Interessante verhalen en volop tips zijn te lezen in de goed gevulde Tribune augustus 2015  ( en hier nog van Tribune juni 2015 , Tribune april 2015  Tribune februari 2015  Tribune december 2014   Tribune oktober 2014   Tribune Augustus 2014 ) ons mooie verenigingsblad. Ook jij hebt de mogelijkheid om artikelen in te sturen via een formulier op de website. Druk op de knop “Insturen artikel” en kruip ook in de pen!

Het clubblad, de kerstuitgave van 2015 is uit!
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *