ATB Run-Bike-Run zondag 7 december in Schoorl aan zee!

Door de werkzaamheden op het strand bij Camperduin kon er dit jaar niet vanaf Hargen naar Camperduin hardgelopen worden. Er werd daarom nu vanuit Schoorl aan zee gestart. Eerst werd er 3 km hardgelopen richting Hargen, dan 10 km gefietst richting Bergen aan zee en ten slotte 1,5 km hardgelopen richting Hargen. Door de windkracht 7, het slappe strand en de lage temperatuur werd het echt een wedstrijd voor de bikkels. Michael Krijnen liet zien dat hij ook onder deze winterse omstandigheden een klasse apart is. Meteen na de startbrul van Zwefilo wedstrijdleider Henk van de Grooteveen nam Michael resoluut de leiding en hoewel hij al het kopwerk in z’n eentje moest doen kon hij door de anderen niet meer achterhaald worden. Bob van Walsum en Ambro van Straten werden knap 2e resp. 3e en verzekerden zich hiermee van een plaats in groep 1 voor het seizoen 2015. Teun Pie was de vierde DTC-er en ook hij kan volgend jaar bij de toppers in groep 1 aan de slag. Dagmar maakte het succes van de familie Krijnen compleet door als eerste dame te over de streep te gaan. Goede prestaties werden er ook neergezet door de nieuwe leden Ruud Kuipers en Joris de Boer die als 5e en 9e DTC-er wisten te finishen.
Kijk hier 2014-12-07 RBR Hargen aan zee voor de volledige uitslag en de behaalde punten.
Hans Bader had gekozen voor een strandrace in Wijk aan zee en daarmee zette hij zijn 2e plaats in groep 1 in de waagschaal. Her Tesselaar kon hier echter niet van profiteren omdat hij bij zijn streven naar een zo groot mogelijk bandoppervlak iets te ver was gegaan en bij de start met twee lege banden stond. Her liet zich echter niet kennen en legde ook het fietsonderdeel lopend af.

 

Michael Krijnen ook kampioen van de bikkels bij RBR in Schoorl aan zee!
Getagd op: