Her Tesselaar snelste DTC-er bij schaatsloopduathlon!

Onder ideale weersomstandigheden vond op 9 november de duathlon plaats. Er werd dit jaar voor het eerst gestart met het loooponderdeel. 11 of 5,5 km hardlopen door de Egmondermeer. Daarna moesten er 20 of 10 km geschaatst worden op de Alkmaarse kunstijsbaan de Meent. Omdat er grote verbouwingen rond de ijsbaan plaats vinden ging dit jaar alles anders dan voorgaande jaren maar de organisatie had overal een prima oplossing voor gevonden. Alles liep (en schaatste) op rolletjes. Hans Bader was de snelste DTC-er bij het lopen maar Her Tesselaar wist hem bij het schaatsen te passeren en net een kwart minuutje voor Hans te finishen.

Op de korte afstand was de familie Lute oppermachtig. Jeroen was niet alleen eerste DTC-er maar ook de snelste van alle andere deelnemers. Hetzelfde gold voor echtgenote Eline die Jeroen en nog één andere heer voor zich moest dulden maar alle andere dames en heren achter zich liet.

Zie hier 2014-11-09 Schaatsloopduathlon voor de totale uitslag. En hier voor foto’s

Let op: De RBR van 7 december start dit jaar niet in Hargen maar in Schoorl aan zee. Zie ook het aparte bericht hier over.

 

Winterduathlon uitslag en foto’s DTC-ers
Getagd op: