Rob Zweekhorst verslaat Hans Bader met één seconde!

2014-10-05 11.32.31
Marion leest de uitslag voor!

Zondag 5 oktober werd de traditionele tijdrit op de Afsluitdijk gehouden. Hoewel het in Heerhugowaard nog bijna windstil was bleek er op de Afsluitdijk toch een behoorlijke NW wind te staan. Voor Rob Zweekhorst en Hans Bader was dat echter geen belemmering om er een gemiddelde van ruim 42 km/h uit te persen. De overige deelnemers volgden op eerbiedwaardige afstand waarbij Bob van Walsum “best of de rest” was op ruim 2 minuten. Bij de dames werd de overwinning opgeëist door Eline Kuin die Kim Albracht ook ruim 2 minuten achter zich liet. De volledige uitslag vind je hier 2014-10-05 km Tijdrit op de Afsluitdijk

2014-10-05 11.47.54
Cees sluit de Afsluitdijk af

Na afloop konden we wederom genieten van het overheerlijke zelfgebakken appelgebak dat wedstrijdleider Cees Pool  ook nu weer had meegenomen. Cees van harte bedankt voor de vele vele jaren dat je ons hebt weggelanceerd en onze tijden nauwkeurig hebt geregistreerd. Dit was de laatste keer dat Cees als wedstrijdleider aanwezig was. Over zijn aanwezigheid in de komende jaren als gebakleverancier is nog niets bekend.

2014-10-05 Tijdrit Afsluitdijk
Getagd op: