Peter Johan Dillo en Bob van Walsum klasse apart bij 1200 m zwemmen op vrijdagavond 7 juli. Op een rimpelloos Geestmer Ambacht meer was het een spannende strijd tussen Peter Johan en Bob. Uiteindelijk wist Peter Johan met een kleine voorsprong te finishen. De mannen hadden er zo van genoten dat ze meteen weer omkeerden om nog een keer 1200 m te doen!

dtc-zwemmen-slider

Theo van der Fluit liet zien dat Zwefilo ook goede zwemmers heeft en eindigde als derde. Marion Visser deed ook goede zaken. Ze was met haar vijfde plaats de eerste dame en sleepte hiermee bovendien 50 punten in de wacht voor circuitklassement.
Hier 2015-07-03 1200 m zwemmen Geestmerambacht vind je de volledige uitslag.

De veiligheid werd gewaarborgd door de aanwezigheid van een aantal mensen van de kanovereniging en ook de reddingsbrigade was met een boot aanwezig. De rechte lijn werd mooi aangegeven door een voorop varende kanoër en ze moesten ook nog even optreden bij een zwemmer met kramp. Hartelijk dank hiervoor!

 

Zwemmen 1200m in het Geestmerambacht
Getagd op: