Net tussen de buien door vond woensdag 4 juni de DTC 1/8 Triatlon plaats. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen ging de overwinning naar een DTC atleet. Bij de heren liet Peter Johan Dillo zien weer helemaal terug te zijn aan het triathlonfront en was alle regionale toppers de baas. Bij de dames was de eerste plaats voor de derde keer voor Laura Hak die Eline Lute een minuut voor wist te blijven.

Foto Start - Gerda Holla

Klik hier 2014-06-04 Stad van de zon Triathlon voor de uitslag van de DTC-ers. Voor de volledige uitslag van alle deelnemers en de foto’s moet je even op de speciale Stad van de Zon Triatlon website http://triathlonheerhugowaard.nl/page8.php kijken.

In de Alkmaarse krant stond een mooi artikel over onze triatlon. Klik hier 2014-06-03 stad van de zon Triathlon in Alkmaarse Krant001 om dit te lezen.

 

 

1/8 ste Triathlon Heerhugowaard
Getagd op: