Onder ideale weersomstandigheden vond 25 mei de RBR bij de familie van Stralen in het Waarland plaats. Half tien gaf wedstrijdleider Frank Kruijer het startschot voor de RBR over 4 km hardlopen 15,5 km fietsen en nog eens 2 km hardlopen.

Start hardlopen - WaarlandBij de heren ging de eerste prijs naar Jeroen Lute en bij de dames wilde echtgenote Eline niet onderdoen en eindigde ook als eerste. Mark Overtoom wist Jeroen bij het hardlopen nog voor te blijven maar bij het fietsen kon hij niet voorkomen dat Jeroen hem passeerde. Ambro van Straten behaalde de derde plaats, vlak voor Eline.
Na afloop werden de energievoorraden weer snel op peil gebracht door de overheerlijke brunchtafel die de familie van Stralen had klaargezet.

Hier 2014-05-25 RUN BIKE bRUNch in Waarland vind je de volledige uitslag. De eerste wissel zit bij de fietstijd, de tweede wissel zit bij de looptijd.  Mede door het grote aantal deelnemers is het noteren van de tussentijden niet bij iedereen goed gegaan. Als je die alsnog toegevoegd wilt hebben en je hebt ze zelf wel geregistreerd, moet je ze even mailen.

De foto’s staan op de Zwefilo website http://www.zwefilo.nl/ph-26867-3-16552/foto/clubcompetitie_run-bike-run_waarland.html?page=1

 

 

RUN-BIKE-bRUNch Waarland
Getagd op: