Op dinsdag 13 Mei heeft de tijdrit rond de Mijzenpolder plaats gevonden. Maar liefst 62 deelnemers werden door fietstrainer Cees Pool om de halve minuut weggelanceerd om de Mijzenpolder zo snel mogelijk te ronden. Hoewel er een behoorlijke wind stond werden er toch snelle tijden gerealiseerd met als allersnelste het kersverse nieuwe lid Ambro van Straten die met een gemiddelde van 43,7 km/h de snelste tijd van 16:29 wist te realiseren.

Rob Zweekhorst werd knap tweede op een halve minuut achterstand en de derde plaats werd tot ieders verassing opgeëist door Rob Marinus die met nieuw Aziatisch materiaal en een goede voorbereiding de toptijd van 17:18 scoorde. Er werd nog even getwijfeld of er niet een vergissing van een minuut was gemaakt maar de rekenmeesters Cees en Jaap en rekenjuf Carolien kwamen er na enig beraad achter dat het toch echt 17 moest zijn en ook Rob’s Garmin Edge gaf deze tijd aan. Jammer voor Mark Overtoom die nu op 5 seconden achter Rob vierde werd.

De volledige uitslag vind je hier 2014-05-13 12 km Tijdrit in Mijzenpolder

Tijdrit Mijzenpolder
Getagd op: