Op de donderdag 10 en zondag13 april is er weer hard gestreden voor de felbegeerde punten voor het DTC circuit. Niet iedereen was even tevreden over zijn of haar prestatie. De trainers hopen dat dit resultaat deze mensen aanzet nog harder, vaker of regelmatiger te trainen en goed te luisteren naar de adviezen van de trainers.  Bij de mensen die wél tevreden waren gaan de trainers er van uit dat ze de aanwijzingen en adviezen blijven opvolgen en regelmatig op de trainingen blijven komen zodat ze dit vast kunnen houden tijdens het hele wedstrijdseizoen. Het gaat een prachtig seizoen worden.

Op de zondagmiddag hebben ook een groot aantal kinderen meegedaan aan de 500 m. En zoals in de resultaten is te zien, is er verschrikkelijk hard gezwommen bij de jeugd. Het duurt niet lang meer, dan zwemmen ze hun ouders voorbij.

Hier  2014-04-13 en 2014-04-11 500 m Zwemmen in Waardergolf vind je de volledige uitslag.
Bij de zondagavond zwemmers is door Edwin een uitgebreid spreadsheet gemaakt met daarin ook de tussentijden en het verval tijdens de wedstrijd. Dit spreadsheet vind je hier 2014-04-13 Uitslag 500 m vrije slag op zondagavond

Zwemmen 500m
Getagd op: