Onder prima weersomstandigheden heeft 23 maart de door Zwefilo georganiseerde ATB wedstrijd in de Schoorlse duinen plaats gevonden. ’s Nachts had het echter nog wel aardig geregend zodat het natte schelpenfietspad er voor zorgde dat fietsen en fietsers onder een witte laag gruis bedekt raakten.

Om 9:15 stond een grote groep van tegen de 40 mountainbikers aan de start om 3 kwartier plus één ronde te fietsen. Al spoedig ontstond er een kopgroep van 4 sterke mannen. In de finale wist Peter Johan Dillo zijn concurrenten Michael Krijnen en Hans Bader net voor te blijven. Rob Zweekhorst slaagde er niet in om zijn overwinning van vorig jaar te prolongeren maar eindigde nu toch sterk als vierde op iets grotere afstand.

De volledige uitslag vindt je hier 2014-03-23 ATB wedstrijd in de Schoorlse duinen [Excell]

ATB Tijdrit
Getagd op: