Donderdagavond werd de eerste serie gezwommen van de 100 m in de Waardergolf. Zondagmiddag was het rustig bij de volwassenen maar was er wel een grote groep kinderen die ook de 100 m hebben gezwommen. Zondagavond waren er 20 zwemmers present waarvan er vijf  ’s morgens al weer en wind hadden getrotseerd om de Groet ui Schoorl run te voltooien.

Peter Borst deed dat zelfs bij de 30 km. Nico Groot en Sander Bergers de halve marathon en René Bakker en Daniëlle Nijssen-Wetsteijn de 10 km.

Opvallend was dat de gedoodverfde winnaar Arend Breed deze keer geklopt werd door Bob van Walsum en dat Reitze Bok met een knappe tijd van 1.10 de derde plaats wist te bemachtigen. De volledige uitslag en de behaalde punten vindt u hier: 2014-02-06 100 m Zwemmen in de Waardergolf

Met dank aan Juliette, Nynke en Edwin.

Zondag 9 februari vinden de volgende twee series plaats.

Uitslag Zwemmen 100m Waardergolf
Getagd op: