De laatste wedstrijd uit het DTC circuit was zondagochtend 15 december. De Run ATB Run bij de strandafgang van Hargen aan Zee startte om 10.00 uur met mooi weer, maar er stond ook een pittige wind. Klik op “more” voor de uitslagen….en bij berichten voor mooie foto’s van het evenement!  Kijk hier voor de Uitslag run bike run hargen 15 dec. 2013 2 en de Eindstand-DTC-wedstrijdcircuit-2013-per-groep De prijsuitreiking van het circuit 2013 zal plaatsvinden tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari in de Waardergolf.

De Winterduathlon werd 10 november j.l. 16e keer gehouden. Er waren vele schaats- en loopliefhebbers present op de ijsbaan. Met 186 finishers kan de organisatie weer tevreden terugkijken. Vele atleten hebben weer genoten van de 20/10 km schaatsen en 10/5 km hardlopen. Grote dank gaat uit alle vrijwilligers die het evenement mogelijk hebben gemaakt.  Kijk voor de uitslagen op www.winterduathlon.nl Ben jij benieuwd waar je staat in je groep? 29613Tussenstand-DTC-wedstrijdcircuit-2013-per-groep en kijk hier voor de punten die (voorlopig) behaald zijn tijdens de winterduathlon. Uitslag Winterduathlon 2013

Eindstand DTC-circuit 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *