DTC Tijdrit AfsluitdijkDe 30 deelnemers, vrijwilligers en supporters hebben genoten tijdens de tijdrit op de Afsluitdijk. Het was prachtig weer! Klik op 131006 Tijdrit Afsluitdijk 6 oktober 2013 voor de uitslag. En zie hier 131006 Tussenstand-DTC-wedstrijdcircuit-2013-per-groep. Coördinator Bert Jan Moll bediende de tijdklok. Kijk voor meer foto’s onder “Media”

De laatste wedstrijd uit het DTC-circuit zal op zondag 15 december plaatsvinden. Locatie; strandafgang bij Hargen aan Zee ( bij de parkeerplaats). Wat heb je nodig?: een ATB en hardloopschoenen. Aanwezig: om 9.45 uur en start om 10.00 uur. Afstanden: 3 km lopen, 10 km atb-en, 1,5 km lopen. Voor de kinderen is er een korte afstand. Iedereen is welkom!

Tijdrit Afsluitdijk mooie afsluiting van (race-)fietsseizoen!
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *